ΑΥΤΟ είπε ο Σίγκλετον για τον Παναθηναϊκό!

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη φροντ λάιν, αλλά δεν έχει συμφωνήσει με τους “πρασίνους”, όπως είπε ο ίδιος στο Eurohoops.net.

Ο Παναθηναϊκός δεν ολοκλήρωσε όπως επιθυμούσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και πλέον οι “πράσινοι” κοιτάζουν τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα το τελευταίο καιρό είναι αυτό του Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν και υπέγραψε άμεσα σε ομάδα της Κίνας (την Ανούι Βένι που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα NBL) έτσι ώστε να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Το Eurohoops επικοινώνησε με τον Κρις Σίνγκλετον ο οποίος σε ερώτηση αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα ξεκαθάρισε πως: “Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία”.

Για την ακρίβεια, ο Σίνγκλετον έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας, μία από αυτές είναι του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία οριστική εξέλιξη.

Ο 27χρονος Αμερικανός, ο οποίος κατά τη φετινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε συνολικά 31 συμμετοχές, καλύπτει πολλά από τα “θέλω” του Αργύρη Πεδουλάκη. Είναι αθλητικός, μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ και να δημιουργήσει για τον εαυτό του ενώ διαθέτει ικανοποιητικό σουτ από μέση απόσταση.

eurohoops.net

The post ΑΥΤΟ είπε ο Σίγκλετον για τον Παναθηναϊκό! appeared first on Newspao.gr.




 

Powered by WPeMatico